Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Calzone met champignons

Calzone met champignons

Door: marcdepester

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-11-2018

Ingrediënten 4 personen


1 portie pizzadeeg
250 g kastanjechampignon (of grote witte champignons)
300 g boschampignon
2 teentjes knoflook
1 rolletje kruidenboter
150 g mozzarella (minibolletjes)
boter
peper en zout



Deze Calzone champignons  is het ultieme comfortfood, super lekker en op en top een lekker Italiaans gerecht 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Maak het pizzadeeg volgens het basisrecept.(zie recepten) Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de steeltjes van de grote champignons. Fruit de champignons aan in wat boter. Snij de steeltjes van de champignons en de boschampignons in kleine blokjes. Fruit aan in dezelfde pan, kruid met peper en zout.
2 Vul de champignons op met de champignonmengeling, enkele vlokjes kruidenboter en de mozzarella.
3 Rol het deeg uit tot rondjes van 8 centimeter diameter. Leg ze op de champignons en vouw ze met de naad naar onder dicht. Leg ze in een ronde ingevette Ovenschaal. Bak 20 à 25 minuten in de oven.

Tags

Bron

Libelle



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top