Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Puree van gegrilde winterwortels

Puree van gegrilde winterwortels

Door: mowi

  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-11-2018

Ingrediënten 2 personen


750 gr. Wortels, gewassen en in stukken gesneden
1,5 dl. Uitstekende extra vierge olijfolie

1,5 dl. Slagroom

Bosje dille, fijngehakt


Verder heb je nodig


Pureestamper. In de foodprocessor wordt het te fijn.


Eens iets anders en een prima vervanger van aatdappelpuree.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven met grill functie tot 180 °. Doe de wortelen en de olijfolie in een platte Ovenschaal, zodat alles mooi ruim naast elkaar ligt. Grill de wortels 40 min, regelmatig omscheppen. Wanneer gaar, fijnstampen en dille en room toevoegen.

Tags, , , ,

Serveertip

Hier verras je bij een gezellig dinertje je gasten terwil het ook heerlijk is bij een grote bal gehakt!

Bron

'Boodschappen' 10/2018, aangepast



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mowi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top