Croque met brie en boschampignon

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Croque met brie en boschampignon

    Croque met brie en boschampignon

    Croque met brie en boschampignon

Een heerlijke hartige croque. Een beetje anders dan anders.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 sneetjes bruin brood
300 g brie
500 g (bos)champignons
1 teentje fijngesnipperde knoflook
1 fijngesnipperde sjalot
olijfolie
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Borstel de champignons schoon.
2. Bak de sjalot aan in olijfolie en voeg hier de champignons en knoflook aan toe.
3. Bak dit totdat het krokant is. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe.
4. Halveer de sneetjes brood en snijd de brie in plakjes.
5. Beleg elke heflt van het brood met brie, leg er wat gebakken champignons met knoflook en sjalot tussen en vouw ze dicht.
6. Rooster de boterhammen in een grillpan.

Bron

Libelle lekker

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jhcv avatar
jhcv

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten