Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Halloweencake

Halloweencake

Door: marcdepester

  • Belgisch, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 31-10-2018

Ingrediënten 6 personen


6 eieren
300 g zelfrijzende bloem
300 g suiker
225 g malse boter
4 eetlepels bloemsuiker
40 cl slagroom
30 chocoladedruppels
16 suikerdecoraties


Verder heb je nodig


Springvorm
spuitzak

Halloweencake
Halloweencake

Halloweencake , makkelijk en de kids zijn er dol op 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereidingstijd: 15 min. + 40 min. bakken

-Verwarm de oven voor op 180°C.

-Klop de boter met de suiker tot een romige massa en voeg dan de eieren, de bloem en het zout toe.
-Giet de bereiding in een springvorm en bak 40 min. in de oven.
-Prik met een mes of breinaald in de cake. Als er geen beslag meer aanhangt, is hij gaar.
-Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.
-Klop de room stijf en voeg de poedersuiker toe.
-Bestrijk de cake met de helft van de slagroom en schep de andere helft in een spuitzak.
-Hiermee spuit je kleine roomspookjes op het gebak.
- Maak oogjes met de chocoladepastilles en werk af met de suikerdecoratie.

Tags

Bron

Delhaize



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top