Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Zombiesandwiches

Zombiesandwiches

Door: marcdepester

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-10-2018

Ingrediënten 4 personen


100 g gekookte hamreepjes
100 g geraspte kaas (emmentaler)
50 g geraspte wortelen
10 lange bieslooksprietjes
50 g mayonaise
10 sneden van een groot vierkant meergranenbrood
enkele petit suisse smeerkaasjes


Zombiesandwiches
Zombiesandwiches

Halloween tussendoortje

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Doe de Petit Suisse-kaasjes en de mayonaise in een slakom. Voeg de geraspte wortelen toe, de geraspte kaas en de hamreepjes. Meng goed.
-Verwijder de korsten van het brood (met de schaar, da's makkelijker).

-Smeer een dikke laag van het mengsel op 5 sneden brood. Leg er de andere sneden op en druk een beetje.
-Snij de boterhammen in twee.
-Knip, met de schaar, de hoeken van de sandwiches weg zodat je kisten bekomt.
-Versier elke sandwich met een kruis van bieslooksprietjes en serveer de sandwiches koel.

Tags

Serveertip

Met wat ketchup kan je er bloederige sandwiches van maken €

Bron

Delhaize



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top