Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Argentijnse keuken
  4. Chimichurri

Chimichurri

Door: kaz72

  • Argentijns
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-10-2018

Ingrediënten 4 personen


1 flinke bos peterselie, ik heb een heel supermarktplantje gebruikt
2 flinke tenen knoflook
2 eetlepels oregano, ik heb gedroogde gebruikt omdat ik geen verse had
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
0,5 theelepel zeezout
0,25 theelepel zwarte peper, versgemalen
0,25 theelepel chilivlokken



Tags


Heerlijk bij een mooie argentijnse steak, of liefst een picanha

Ontdek meer:

Bereidingswijze

:
Hak de peterselie, oregano en knoflook fijn.
Roer de rest van de ingrediënten door de kruiden.
Serveer meteen of bewaar afgedekt (maximaal twee dagen) in de koelkast. Als je het in de koelkast bewaard laat het dan eerst weer op kamertemperatuur komen voor je het gebruikt.

Tags

Bron

Noskos



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kaz72
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top