Chimichurri

  • Argentijns, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-10-2018

Heerlijk bij een mooie argentijnse steak, of liefst een picanha

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 flinke bos peterselie, ik heb een heel supermarktplantje gebruikt
2 flinke tenen knoflook
2 eetlepels oregano, ik heb gedroogde gebruikt omdat ik geen verse had
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
0,5 theelepel zeezout
0,25 theelepel zwarte peper, versgemalen
0,25 theelepel chilivlokken


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

:
Hak de peterselie, oregano en knoflook fijn.
Roer de rest van de ingrediënten door de kruiden.
Serveer meteen of bewaar afgedekt (maximaal twee dagen) in de koelkast. Als je het in de koelkast bewaard laat het dan eerst weer op kamertemperatuur komen voor je het gebruikt.

Bron

noskos

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten