Gevulde portobello's met gorgonzola

  • Wereld, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-10-2018
  • Gevulde portobello's met gorgonzola

    Gevulde portobello's met gorgonzola

    Gevulde portobello's met gorgonzola

Gevlde portobello's zijn een feestelijk voorgerecht. Serveer ze op een bedje van frisse salade. Dit gaat perfect samen met de smeeuige gorgonzola, zoete cranberry's en nootachtige van de walnoten. 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6 portobello's
150 g gorgonzola
2 el gedroogde cranberry's
een handje walnoten
1 el fijn gesneden peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verdeel de gorgonzola over de portobello's en plaats ze in de Ovenschaal.
3. Strooi de cranberry's over de portobello's en zet de ovenschaal 20 minuten in de voorverwarmde oven.
4. Haal de ovenschaal uit de oven. Leg de portobello's op een bord en strooi de peterselie en walnoten erover ter garnering.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten