1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Gevulde portobello's met gorgonzola

Gevulde portobello's met gorgonzola

Door: Sabine_Gaastra

  • Wereld, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-10-2018

Ingrediënten 6 personen


6 portobello's
150 g gorgonzola
2 el gedroogde cranberry's
een handje walnoten
1 el fijn gesneden peterselie


Verder heb je nodig


Ovenschaal

Gevulde portobello's met gorgonzola
Gevulde portobello's met gorgonzola

Gevlde portobello's zijn een feestelijk voorgerecht. Serveer ze op een bedje van frisse salade. Dit gaat perfect samen met de smeeuige gorgonzola, zoete cranberry's en nootachtige van de walnoten. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verdeel de gorgonzola over de portobello's en plaats ze in de Ovenschaal.
3. Strooi de cranberry's over de portobello's en zet de ovenschaal 20 minuten in de voorverwarmde oven.
4. Haal de ovenschaal uit de oven. Leg de portobello's op een bord en strooi de peterselie en walnoten erover ter garnering.

Tags, , ,



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top