Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Ame­ri­kaan­se krui­den voor vlees

Ame­ri­kaan­se krui­den voor vlees

Door: marcdepester

  • Amerikaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-10-2018

Ingrediënten 4 personen


2 theelepels paprikapoeder
½ theelepel cayennepeper
1 theelepel nootmuskaat (gemalen)
1 theelepel marjolein (gedroogd)
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uien (poeder)
½ theelepel zwarte peper (grof gemalen)
2 theelepels lichtbruine basterdsuiker



Een stevig kruidenmengsel voor stevige stukken vlees, o.a. entrecote, ribeye, rosbief en lamsbout.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In kommetje ingrediënten door elkaar mengen.
Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken.
Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top