Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Japanse keuken
  5. Teryaké van paling

Teryaké van paling

Door: marcdepester

  • Japans Amuse
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-10-2018

Ingrediënten 4 personen



1/2 kg gestroopte paling
1 citroen

voor de marinade:
2 el bruine suiker
2 el worcestersaus
2 el sojasaus


Verder heb je nodig



saté prikkers


Bijzonder lekkere amuse van paling op zijn Japanees

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Leg de satéprikkers in water.

-Snij de paling in stukken van 4 à 5 cm.
-Meng alle ingrediënten voor de marinade en warm 1 minuut op tot de suiker gesmolten is. Laat wat afkoelen.
-Leg de paling in een kom en giet er de marinade over en laat 1 uur afgedekt marineren in de koelkast, draai af en toe de stukjes om.

SERVEREN:

Prik de stukken paling op de satéprikker, op elk één.
-Grill ze 6 à 10 minuten op de rooster.
-Regelmatig omdraaien.
-Besprenkel ze met citroensap en serveer.

Tags

Bron

Njam



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top