Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Europese keuken
  5. Gevulde Komkommer en Kerstomaatjes

Gevulde Komkommer en Kerstomaatjes

Door: Philadelphia2019

  • Europees Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-10-2018

Ingrediënten 4 personen


1 komkommer
8 kerstomaten
0.5 teen knoflook
1 bosje bieslook
zout
1 kuipje Philadelphia Naturel Light
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel roze peperkorrels



Lekker !

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Was de komkommer en snijd deze in de lengte doormidden. Schraap met een theelepel de zaadjes eruit en snijd de helften in stukken van 3-4 cm. Was de kerstomaatjes, snijd de kapjes eraf en hol ze uit.

2. Pers de gepelde knoflook uit boven een kom en knip de bieslook erboven fijn. Meng de Philadelphia Naturel Light en de olijfolie erdoor. Breng op smaak met een mespunt zout.

3. Vul de komkommerholtes en tomaatjes met dit mengsel. Plet of vijzel de roze peperkorrels en strooi dit over de gevulde groenten. Garneer met wat sprietjes bieslook.

Tags, ,

Serveertip

Vul op dezelfde manier gestoomde nieuwe aardappeltjes of krielaardappels.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Philadelphia2019
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top