1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Ve­gan pas­ta al fun­g­hi

Ve­gan pas­ta al fun­g­hi

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-10-2018

Ingrediënten 4 personen


300 g spaghetti
200 g paddenstoelen voor pasta
400 g kastanjechampignons
1 teen knoflook
1 sjalot
1 el milde olijfolie
15 g verse platte peterselie
250 ml Alpro rice cuisine kookroom
½ el Bio Today vegetable stock powder
2 el edelgistvlokken


Ve­gan pas­ta al fun­g­hi
Ve­gan pas­ta al fun­g­hi
Ve­gan pas­ta al fun­g­hi
Ve­gan pas­ta al fun­g­hi

Ook niet veganisten zullen deze lekkere pasta opeten, super lekker 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
-Snijd ondertussen de paddenstoelen voor pasta in stukken en de kastanjechampignons in plakken. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.
-Verhit de olie in de pan en fruit de sjalot en knoflook al roerend 2 min.
-Voeg de rest van de olie en paddenstoelen toe en bak 8 min. op middelhoog vuur.
-Snijd ondertussen de peterselie fijn.
-Voeg de rijstcuisine, spaghetti en de bouillonpoeder toe aan de paddenstoelen en verwarm 2 min. al roerend.
-Breng royaal op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Strooi de peterselie en edelgistvlokken over de pasta.

Serveertip

Tip:
Let op: wanneer je spaghetti all'uovo gebruikt, is het recept niet meer veganistisc

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top