1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Ve­gan pas­ta al fun­g­hi

Ve­gan pas­ta al fun­g­hi

Door: marcdepester

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-10-2018

Ingrediënten 4 personen


300 g spaghetti
200 g paddenstoelen voor pasta
400 g kastanjechampignons
1 teen knoflook
1 sjalot
1 el milde olijfolie
15 g verse platte peterselie
250 ml Alpro rice cuisine kookroom
½ el Bio Today vegetable stock powder
2 el edelgistvlokken


Ve­gan pas­ta al fun­g­hi
Ve­gan pas­ta al fun­g­hi
Ve­gan pas­ta al fun­g­hi
Ve­gan pas­ta al fun­g­hi

Ook niet veganisten zullen deze lekkere pasta opeten, super lekker 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
-Snijd ondertussen de paddenstoelen voor pasta in stukken en de kastanjechampignons in plakken. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.
-Verhit de olie in de pan en fruit de sjalot en knoflook al roerend 2 min.
-Voeg de rest van de olie en paddenstoelen toe en bak 8 min. op middelhoog vuur.
-Snijd ondertussen de peterselie fijn.
-Voeg de rijstcuisine, spaghetti en de bouillonpoeder toe aan de paddenstoelen en verwarm 2 min. al roerend.
-Breng royaal op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Strooi de peterselie en edelgistvlokken over de pasta.

Tags

Serveertip

Tip:
Let op: wanneer je spaghetti all'uovo gebruikt, is het recept niet meer veganistisc

Bron

AH



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top