***VIETNAMEES - KOFFIE - IJS MET CHOCOLADE-KOKOSSAUS***

  • Vietnamees, Nagerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 01-10-2018

Dit is het nagerecht van verfijnd Vietnamees
Gerecht. Zie bereiding!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=250 ml Slagroom.
=1 blikje gecondenseerde Melk
=3 staafjes (3 eetl) Oploskoffie-Poeder
voor Espresso.
=15 gran Boter
=25 gram bruine Suiker.
=80 ml.Kokosmelk.
=80 ml.Honing
=80 gram pure Chocolade in stukjes.
=1 eetl.Kokossnippers of geraspte Kokos.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
++KOM++
++PANNETJE++

Bereidingswijze

****klop de slagroom stijf. Klop de gecondenseerde melk
erdoor en verdeel dit mengsel in tweeen. Los de koffie
op in 3 eetl. kokend water en roer voeg dit toe aan 1
deel van het mengsel en roer glad. Giet het roommengsel
en het koffieroommengsel om en om in een plastic
diepvriesbak voor een gemarmerd effect. Laat afgedekt
in de diepvries minimaal 5 uur bevriezen.****
1.Verwarm de boter met de suiker,kokosmelk en honig tot de
voeg de chocolade toe. Laat circa 3 minuten staan en roer
de saus vervolgens goed door.
2. Schep bolletjes van het ijs,giet streepjes saus erover en
bestrooi met kokos.

Bron

MCD Super

Serveertip

+++WIJNADVIES+++
Cream Sherrblas*y van Gonzalez - Tablas*

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten