1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Tu­na melt tos­ti

Tu­na melt tos­ti

Door: marcdepester

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-10-2018

Ingrediënten 4 personen


320 g tonijn in olie
1 el sambal
1 el mayonaise
8 sneetjes Liefde & Passie speltbroodjes
½ rode ui
2 el augurkenblokjes
4 plakjes kaas
25 g ongezouten boter (of margarine)


Tu­na melt tos­ti
Tu­na melt tos­ti

Lekker als lunch of als hoofdgerechtDe (zelfgemaakte) tonijnsalade op deze befaamde sandwich laat je lekker smelten in de Koekenpan.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Laat de tonijn uitlekken in een zeef en doe in een kom.
-Meng de sambal en mayonaise erdoor en verdeel over 4 sneetjes speltbrood.
-Snijd de halve rode ui in dunne ringen en verdeel samen met de augurkenblokjes over de tonijn.
-Dek af met de plakken kaas en de rest van de sneetjes brood.
-Verhit een ruime koekenpan (of 2 kleinere).
-Bestrijk de buitenkanten van de tosti's met de boter en bak de tosti's in 6-8 min. goudbruin en keer halverwege.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top