Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Zwitserse keuken
  5. Zwit­ser­se rös­ti

Zwit­ser­se rös­ti

Door: marcdepester

  • Zwitsers Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-09-2018

Ingrediënten 4 personen


800 g iets kruimige aardappelen
2 uien
2 middelgrote eieren
30 g ongezouten boter (of margarine)
2 el traditionele olijfolie



Lekkere Zwitserse rosti

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Schil de aardappelen en rasp de aardappelen en de uien grof boven een schaal.
-Voeg de eieren toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.

-Verhit de boter en de olie in een Koekenpan met antiaanbaklaag en bak het aardappelmengsel met de deksel op de pan 8 min. op middelhoog vuur.
-Schuif de rösti op een groot bord, leg er een tweede bord bovenop en keer de borden. Schuif de rösti met de ongebakken kant naar beneden terug in de pan en bak nog 6 min. zonder deksel. Snijd de rösti in vier punten.

Tags

Serveertip

Combinatietip:
Lekker met gehaktbal, spek & jus en sperziebonen

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top