1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Koekjes
  5. Joya's suikervrije glutenvrije koekjes

Joya's suikervrije glutenvrije koekjes

Door: annemiekmooij

  • Multi-cultureel, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-09-2018

Ingrediënten 10 personen


◦200 gram boekweitmeel
◦75 gram kokosolie
◦100 gram dadels
* 2 theelelpels bakpoeder
◦ 3 theelepels vanillepoeder
◦50 ml plantaardige melk (bijv. suikervrije amandelmelk)
◦snuf zout


Verder heb je nodig


Keukenmachine, deegroller, uitsteekvormpjes

Joya's suikervrije glutenvrije koekjes
Joya's suikervrije glutenvrije koekjes

Mijn kleindochter Joya en ik hadden afgesproken om een keer koekjes te bakken als het slecht weer was.
En omdat we zo weinig mogelijk suiker en zuivel willen gebruiken hebben we een recept gezocht gezocht. ze waren heerlijk!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe het boekweitmeel samen met kokosolie, (ontpitte) dadels, bakpoeder, vanille poeder, plantaardige melk en zout in een Keukenmachine. Laat draaien tot je een egaal deeg hebt.
Maak er een bol van en rol het uit op een stuk bakpapier, met een dikte van 0,5 tot 1 cm. Steek hier één voor één de koekjes uit (20 tot 30) en leg ze op de bakplaat.
Bak ze in ongeveer 15-20 minuten goudbruin. Laat ze even afkoelen, dan worden ze hard.

Tags

Bron

Http://www.focusonfoodies.nl/glutenvrije-en-suikervrije-boekweitmeel-koekjes/



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annemiekmooij
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top