Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Australische keuken
  4. Australische Pi­ne­ap­ple slush

Australische Pi­ne­ap­ple slush

Door: marcdepester

  • Australisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-09-2018

Ingrediënten 6 personen


1 rijpe ananas
1 cm verse gemberwortel
2½ dl (Australische) chardonnay witte wijn
4 blaadjes verse basilicum
6 ijsklontjes



Uiteraard kan je ook een andere droge witte wijn gebruiken , het is en blijft een verfrissende bowl. Ideaal als aperitief voor het ganse gezelschap .

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- de ananas schillen, pitten wegsnijden en vruchtvlees in blokjes snijden.
- Van de gember 2 theelepels raspen (rest wordt niet gebruikt).
-In blender of Keukenmachine ananas pureren met wijn, ijsklontjes, geraspte gember en basilicum.
-Serveren in hoge glazen.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top