Australische Pi­ne­ap­ple slush

  • Australisch, Alcoholische dranken
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-09-2018
  • Australische Pi­ne­ap­ple slush

    Australische Pi­ne­ap­ple slush

    Australische Pi­ne­ap­ple slush

Uiteraard kan je ook een andere droge witte wijn gebruiken , het is en blijft een verfrissende bowl. Ideaal als aperitief voor het ganse gezelschap .

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 rijpe ananas
1 cm verse gemberwortel
2½ dl (Australische) chardonnay witte wijn
4 blaadjes verse basilicum
6 ijsklontjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- de ananas schillen, pitten wegsnijden en vruchtvlees in blokjes snijden.
- Van de gember 2 theelepels raspen (rest wordt niet gebruikt).
-In blender of keukenmachine ananas pureren met wijn, ijsklontjes, geraspte gember en basilicum.
-Serveren in hoge glazen.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten