1. Home
  2. Recepten
  3. Australische keuken
  4. Australische Pi­ne­ap­ple slush

Australische Pi­ne­ap­ple slush

Door: marcdepester

  • Australisch, Alcoholische dranken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-09-2018

Ingrediënten 6 personen


1 rijpe ananas
1 cm verse gemberwortel
2½ dl (Australische) chardonnay witte wijn
4 blaadjes verse basilicum
6 ijsklontjes


Australische Pi­ne­ap­ple slush
Australische Pi­ne­ap­ple slush

Uiteraard kan je ook een andere droge witte wijn gebruiken , het is en blijft een verfrissende bowl. Ideaal als aperitief voor het ganse gezelschap .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- de ananas schillen, pitten wegsnijden en vruchtvlees in blokjes snijden.
- Van de gember 2 theelepels raspen (rest wordt niet gebruikt).
-In blender of keukenmachine ananas pureren met wijn, ijsklontjes, geraspte gember en basilicum.
-Serveren in hoge glazen.

Tags

Bron

AH



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top