1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Oostenrijkse keuken
  5. Reibekuchen

Reibekuchen

Door: marcdepester

  • Oostenrijks, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-09-2018

Ingrediënten 6 personen


2,5 kg aardappelen
500 g uien
6 eieren
aardappelzetmeel
peper en zout
nootmuskaat


Reibekuchen
Reibekuchen

Armeluizen eten, dat zelfs erg lekker smaakt .De koekjes kunnen worden opgediend met zure roomappelmoesknoflooksaus of champignonsaus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-De geschilde aardappelen met 'n gemiddelde rasp raspen.
-De uien evenzo.
-De geraspte aardappelen in 'n doek doen en goed uitpersen.
-De uitgeperste massa in 'n droge kom doen en de rest van de ingredientien toevoegen en alles onder elkander mengen.
- In een koekenpan ruim vet verhitten en van de massa kleine flensjes met behulp van 'n eetlepel maken.
-Iets platdrukken en van beide kanten zo'n 2 minuten op 'n rustig vuur laten braden.

Tags

Bron

Telenet



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top