1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Oostenrijkse keuken
  5. Reibekuchen

Reibekuchen

  • Oostenrijks, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-09-2018

Ingrediënten 6 personen


2,5 kg aardappelen
500 g uien
6 eieren
aardappelzetmeel
peper en zout
nootmuskaat



Reibekuchen
Reibekuchen

Armeluizen eten, dat zelfs erg lekker smaakt .De koekjes kunnen worden opgediend met zure roomappelmoesknoflooksaus of champignonsaus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-De geschilde aardappelen met 'n gemiddelde rasp raspen.
-De uien evenzo.
-De geraspte aardappelen in 'n doek doen en goed uitpersen.
-De uitgeperste massa in 'n droge kom doen en de rest van de ingredientien toevoegen en alles onder elkander mengen.
- In een koekenpan ruim vet verhitten en van de massa kleine flensjes met behulp van 'n eetlepel maken.
-Iets platdrukken en van beide kanten zo'n 2 minuten op 'n rustig vuur laten braden.

Bron

Telenet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top