1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalm
  5. ***GEVULDE AVOCAdo met ei en zalm uit de oven***

***GEVULDE AVOCAdo met ei en zalm uit de oven***

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-09-2018

Ingrediënten 8 personen


=4 Avacado's
=100 gram gerookte Zalm.
=8 kleine Eieren. (S)
=25 gram Alfajfa.


Verder heb je nodig


+OVEN+
+BAKPLAAT+


jAAP kOK UIT HARDERWIJK KOOKT NIEUWE GERECHTEN
OM DEZE GERECHTEN MET FAMILIE EN
VRIENDEN OP TE ETEN.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.acadode oven voor to 180 gr.C. Halveer de avacado's
en wip de pit eruit.Hol met een lepel de avacado een
beetje uit zodat de zalm en het ei in de holte passen.
2.Verdeel de zalm over de avacado. Breek boven elke
avacadohelft voorzichtig een ei. Bestrooi met peper naar
smaak.
3.Bak de avacado's 15 minuten in de voorverwarmde oven
tot het eiwit is gestold maar de dooier nog smeuig is.
4.Leg de avacado's op 4 borden en bestrooi met de alfalfa.

Bron

JUMBO Supermarkten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top