1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Spinazie
  5. Pakketje van spinazie en feta

Pakketje van spinazie en feta

  • Grieks, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-08-2018

Ingrediënten 5 personen


8 brickdeegvellen (versmarkt)
250 g bladspinazie (diepvries)
200 g feta (blok)
50 g manchego (Spaanse schapenkaas)
2 eieren
100 g boter
3 eetl. pijnboompitten
1 eetl. olijfolie
0.5 bosje dille (vers)
1 mespunt nootmuskaat
peper



Pakketje van spinazie en feta
Pakketje van spinazie en feta

Een lekker borrelhapje dat zeker en vast in de smaak zal vallen van Uw gasten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren spinazie al roerend 10 min.
- Klop de 2 eieren los.
- Rasp de manchego en verkruimel de feta.
- Snipper de dille fijn.
- Smelt de boter.

Bereiding : 40 min.
1. Meng de spinazie met de losgeklopte eieren, kaas, pijnboompitten en dille. Kruid met nootmuskaat en peper.
2. Strijk elk brickvel in met de gesmolten boter. Snij in 2 en leg op elke helft 1 eetl. spinaziemengeling. Plooi dicht tot een pakketje.
3. Leg de pakketjes met de naad naar beneden op een bakplaat. Schuif 25 à 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Draai halfweg om.

Bron

Colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top