Tartaar van kabeljauw

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-08-2018
  • Tartaar van kabeljauw

    Tartaar van kabeljauw

    Tartaar van kabeljauw

Makkelijk en super lekker 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g kabeljauw zonder vel in kleine stukjes
3 el olijfolie
2 el fijngehakte koriander
2 el fijngehakte bladpeterselie

voor de limoen dressing :
2 el limoensap
6 el olijfolie
2 tl graanmosterd
2 el zure room
2 el fijngehakte koriander
1 tl suiker
versgemalen peper - zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Meng de stukjes kabeljauw met de koriander, bladpeterselie en olijfolie.
-Meng voor de dressing de olijfiolie, limoensap en suiker goed onder elkaar. Voeg dan de zure room, graanmosterd en koriander aan toe. Meng goed en kruid met peper en zout.

WERK AF:

Meng de limoendressing onder de kabeljauw en laat even staan. Zo komt de smaak beter tot zijn recht.


Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten