Shakshuka

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-08-2018

Een eenvoudig lekker en gezond gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien in ringen
1 eetl olijfolie
3 stuks puntpaproka in dunne reepjes
400 gr tomaat (of 1 blik van400 gr) in blokjes
Peper en zout naar smaak
1 theel oregano
Optioneel 1 theel chilipoeder
4 eieren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit de ui 10 minuten in de hete olijfolie op laag vuur. Voeg daarna de paprika toe en bak 5 minuten mee op laag vuur. Voeg de tomaat toe en breng aan de kook en laat 15 minuten bakken.
Tot zover kan je het gerecht voorbereiden.
Breek de eieren boven de pan, zet het vuur weer laag en doe de deksel op de pan. Laat dit in 6 minuten stollen

Bron

A

Serveertip

Gewoon lekker met een boterham

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten