Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Garnalen
  6. Garnalen met chardonnayroomsaus

Garnalen met chardonnayroomsaus

Door: mowi

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-08-2018

Ingrediënten 4 personen


250 gr. kleine garnalen;
1,5 dl. Chardonnay;
0,5 visbouillontablet;
125 ml. slagroom;
3 tl. allesbinder.



Bij het opruimen van oude mappen met recepten op papier was dit een van de weinige die nog niet op Smulweb stonden. En eigenlijk toch wel te lekker om niet te bewaren.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wijn met 2 dl. water in een steelpan aan de kook brengen en halve bouillontablet hierboven verkruimelen. Mengsel op hoog vuur in 7 a 10 minuten laten inkoken tot 1 dl.
Slagroom erdoor roeren en ca. 1 minuut laten inkoken. Allesbinder al roerend in de saus strooien. De pan van het vuur nemen als de saus gebonden is. Serveren bij de garnalen.

Tags, ,

Serveertip

Serveer de garnalen leuk opgemaakt op een bordje of in een schaaltje met wat verschillende sla soorten etc. Serveer de saus apart ook in een leuk glas of kommetje met een lepeltje.

Eet smakelijk!

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mowi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Trots zijn we op de nominatie voor de `Website van het jaar 2018`. Help ons winnen, onder de stemmers worden 5 kookboekenpakket t.w.v. € 100,-- verloot.… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top