Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. ***BIEFSTUK-ROOMKAAS-BRUSCHETTA MET RADIJS EN BIESLOOK***

***BIEFSTUK-ROOMKAAS-BRUSCHETTA MET RADIJS EN BIESLOOK***

Door: harry_bijl

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-08-2018

Ingrediënten 14 personen


=1 Verse Ciabatta,(brood)
=230 gram Paturain Knoflook en fijne
Kruiden(bakje)
=300 gram Biefstuk.
=40 Gram Boter.
= Radijsjes.
=1/2 Bakje Bieslook (a 15 gram)


Verder heb je nodig


Bakpapier+
Oven+
Bakplaat+
Koekenpan+


Goede sier maken bij de borrel ?
Maak dan deze heerlijke,krokante bruschetta
met Paturain en flinterdunne plakjes biefstuk.
Succes verzekerd.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Verwarm de oven voor op 200 gr.C. Snijd de
ciabatta in 14 sneetjes, besmeer met de paturain
en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak in het midden van de oven in ca. 8 minuten goudbruin.
2.Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout.
Verhit de boter in een Koekenpan en bak de biefstuk
5 minuten op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit
de pan,laat afkoelen en snijd ze in zo dun mogelijke plakjes.
3.Snijd ondertussen de radijsjes in dunne reepjes en de
bieslook grof. Neem de bruschetta uit de oven en verdeel
de plakjes biefstuk erover. Garneer met de radijs en bieslook.

Tags

Bron

ALLERHANDE:



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top