Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Rai­ta

Rai­ta

Door: marcdepester

  • Indiaas
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-08-2018

Ingrediënten 4 personen


1 komkommer
½ teen knoflook
15 g verse munt
1 citroen
170 g Griekse yoghurt



Raita is een heerlijk frisse Indiase saus van van yoghurt, komkommer en verse kruiden. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-schil de komkommer, snijd in de lengte in vieren en verwijder met een theelepel de zaadlijsten.
-Rasp het vruchtvlees grof.
-Snijd de knoflook fijn.
-Snijd de blaadjes van de munt fijn.
- Rasp de gele schil van de schoongeboende citroen.
-Meng het citroenrasp met de Griekse yoghurt, de komkommer, knoflook en munt.
-Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top