1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. New York-ham­bur­ger

New York-ham­bur­ger

Door: marcdepester

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-07-2018

Ingrediënten 4 personen


125 g koolmix rauwkost
50 g honing-mosterddressing (bakje a 100 g)
50 g rozijnen
10 g ongezouten boter (of margarine)
4 hamburgers (hamburger a 100 g)
4 afbakkaiserbroodjes (of verse)


New York-ham­bur­ger
New York-ham­bur­ger

De coleslaw op de burger maakt dit broodje ‘all American'

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Schep in een kom de rauwkost, dressing en rozijnen door elkaar en zet ca. 15 min. afgedekt in de koelkast.
-Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur in 8 a 10 min. gaar en bruin, keer halverwege.
-Snijd de broodjes op.
-Verdeel de rauwkost over de broodjes, leg de hamburgers erop en klap de broodjes dicht.

Tags

Bron

AH



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top