1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Stro­ga­noff­saus

Stro­ga­noff­saus

Door: marcdepester

  • Frans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-07-2018

Ingrediënten 4 personen


1 el olijfolie
1 kleine ui (gesnipperd)
1 bakje champignons (250 g)
1 teen knoflook (fijngesneden)
1 beker slagroom (250 ml)
1 el Dijon mosterd


Stro­ga­noff­saus
Stro­ga­noff­saus

Altijd lekker met biefstuk of een tartaartje met frites. Je kan de saus 1 dag van tevoren bereiden. (Verwarm dan de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.)

Ontdek meer:

Bereidingswijze


-Verhit de olie in een Hapjespan, fruit de ui 3 min.
-Snijd ondertussen de champignons in plakjes.
-Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
-Voeg de slagroom en peper en zout toe. Laat 5 min. zachtjes koken.
-Voeg de mosterd toe en warm nog 2 min. door.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top