=1 kg Zoete Aardappelen
=4 eetl. Arachideolie.
=1 tl.Caribian Spice (specerijen melange 70 gram
Euroma by Jonnie Boer)
=4 Varkensbraadworsten.
=1 Blik Babymaiskorrels(400 gram Valle delsole)
=1 Eetrijpe Mango.
=1 Bakje Koriander (15 gram)
=400 gram Sperziebonen.
+GRILLPAN++
+KOOKPAN+++
+KOEKENPAN++++
+
Vaak binnen 30 minuten aan tafel:
J4e dagelijkse portie inspiratie voor een
snelle en makkelijke maaltijd.
1. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in stukken
van 2 cm. Kook 3 minuten in water met eventueel zout.
Gier ze af en laat ze uitlekken.
2.Verhit 3 eetl. olie in een grote Koekenpan en bak de
aardappelen samen met de Caribian spice op middelhoog
vuur in 12 minuten gaar. Schep regelmatig om.
3.Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter en gril de
worsten op middelhoog vuur in 12 minuten rondom gaar.
Laat de maiskorreltjes uitlekken,schep om met de rest van de
olie en gril rondom de laatste 3 minuten met de worst mee.
4.Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de koriander grof. Verwijder de steelaanzet en het puntje
van de sperziebonen en kook de bonen 6 minuten.
Schep om met de mais, mango en helft van de koriander.
Bestrooi met peper.
5.Bestrooi de aardappelen met de rest van de koriander.
Serveer de aardappelen met de worst en sperziebonen.
Mango snijden is een fluitje van een cent.
Kijk maar op ah.nl/allerhande/video/mango snijdeen.
ALLERHANDE: