
Voor de gehaktballetjes:
500 gr rundergehakt
25 gr Parmezaanse kaas
25 gr broodkruim, panko of paneermeel
15 gr versgehakte peterselie
1 groot ei, losgeklopt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
½ theelpl gedroogde chilipepertjes
zout en peper naar smaak
Voor de saus:
2 blikken tomatenblokjes
2 eetlpls tomatenpuree
½ ui, fijngesneden
2 theelpls oregano
1 teentje knoflook, fijngehakt
zout en peper naar smaak
gedroogde chilipepertjes naar smaak
250 ml kippenbouillon
375 gr spaghetti
Parmezaanse kaas ter garnering
versgehakte peterselie ter garnering
Spaghetti koken in je Slowcooker. Je moet er even op wachten maar dan heb je wel een super heerlijke maaltijd.
1. Meng het gehakt met broodkruim, Parmezaan, peterselie, ei, zout en chilipepertjes in een kom.
2. Vorm 16 balletjes van het gehakt en leg deze in je slowcooker.
3. Meng in een andere kom de tomaten, tomatenpuree, ui, oregano en knoflook.
4. Breng op smaak met zout, peper en gedroogde chilipepertjes.
5. Schenk de saus over de gehaktballetjes.
6. Kook 3 uur op high of 6 uur op low.
7. Voeg het laatste uur de bouillon en de spaghetti toe (breek evt. in de helft).
8. Leg het deksel terug en kook nog een uur.
9. Serveer en garneer met Parmezaan en peterselie.
Delish
wendydenbraven872 30-08-2018
Ik vind best dat er iets meer bouillion in mag.... Denk dat ik 500ml heb gebruik.
Het is wel een heel lekker recept.