1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Balkanische keuken
  5. Djuvec rijst

Djuvec rijst

Door: johnpolman

  • Balkan, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-07-2018

Ingrediënten 4 personen


Olijfolie
2 kopjes rijst
1 ui
1 paprika
1 rood pepertje
2 kopjes diepvrieserwten
1 el Ajvar
2 tl vegeta
1 klein blikje tomatenpuree



Lekker

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper de ui, snij de paprika in reepjes en snij de rode peper in kleine reepjes.
Verwarm de olijfolie en bak hierin de ui glazig. Voeg dan de paprika en het rode pepertje toe.
Voeg dan de rijst toe en roer dit goed om. Voeg dan 4 kopjes water toe en laat dit aan de kook komen.
Voeg nu de diepvrieserwten, ajvar, vegeta en tomatenpuree toe.
Doe de deksel op de pan en laat het geheel in 20 minuten gaarstomen.

Tags,

Bron

/www.ajvar.nl



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van johnpolman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top