Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Snelle Carbonara

Snelle Carbonara

Door: jhcv

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-07-2018

Ingrediënten 4 personen


300 g spaghetti
3 el olijfolie
3 tenen knoflook, fijngesneden
600 g gemengde paddenstoelen, in stukjes
6 grote eidooiers
125 g geraspte parmezaanse kaas + extra voor bestrooien
3 el peterselie, fijngesneden



.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2. Verhit intussen in een Koekenpan de olijfolie.
3. Fruit de knoflook 1 min.
4. Schep de paddenstoelen erdoor en bak ze in 4-5 min. beetgaar.
5. Klop intussen de eidooiers los met de parmezaanse kaas.
6. Giet de spaghetti af.
7. Neem de pan met paddenstoelen van het vuur.
8. Schep de spaghetti door de paddenstoelen.
9. Voeg het eimengsel toe en meng goed.
10. Voeg de peterselie en peper naar smaak toe.
11. Schep de spaghetti carbonara op een grote schaal of 4 borden.
12. Bestrooi de spaghetti carbonara met extra Parmezaanse kaas.

Tags, ,

Bron

Delicious magazine



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top