Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Saus
  6. Zalm in Tomaten en Feta Saus

Zalm in Tomaten en Feta Saus

Door: jhcv

  • Engels Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-07-2018

Ingrediënten 4 personen


1 eetlpl olijfolie
1 ui, fijngehakt
½ theelpl gemalen venkelzaad
gedroogde chilipepertjes naar smaak
800 gr verse tomaten of 800 gr tomatenblokjes uit blik
1 eetlpl peterselie, fijngehakt
2 eetlpls dille, fijngehakt (optioneel)
500 gr zalmfilet
zout en peper naar smaak
75 gr feta, verkruimeld



.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de olie , voeg de ui toe en bak zachtjes 3-5 minuten.
2. Voeg de knoflook, venkelzaad en chilipepertjes toe en bak een ½ minuut mee.
3. Voeg de tomaten toe en laat pruttelen tot je een dikke saus hebt.
4. Roer de peterselie en dille er door en haal van het vuur.
5. Leg de zalm op een ingevet stuk bakpapier, bestrooi met zout en peper.
6. Verdeel de tomatensaus er over, bestrooi met feta en bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gaar in 10-15 minuten.

Tags, ,

Bron

Pinterest



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top