Avocado toast met ketjap-sriracha dressing

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-06-2018
  • Avocado toast met ketjap-sriracha dressing

    Avocado toast met ketjap-sriracha dressing

    Avocado toast met ketjap-sriracha dressing

Lekker gezond brood met avocado!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 dikke boerenboterhammen (bijv. zuurdesem)
3 el ABC Ketjap
1-2 tl sriracha saus
2 rijpe vleestomaten
1 teentje knoflook
2 eetrijpe avocado's
½ citroen
1 bakje tuinkers of alfalfa

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 202,95 kcal
Koolhydraten 5,32 g
Eiwitten 2,26 g
Vetten 18,02 g

Bereidingswijze

Rooster de boterhammen aan beide kanten goudbruin.
Meng ondertussen de ketjap met wat Sirachaha naar smaak.
Halveer de tomaten en pel het teentje knoflook. Wrijf de geroosterde boterhammen lichtjes in met wat knoflook en royaal in met de gehalveerde tomaten.
Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes. Verdeel de avocado over de geroosterde boterhammen, druppel er wat citroen over en besprenkel met de ketjapdressing. Verdeel er wat plukjes tuinkers of alfalfa over. Serveer direct.

Bron

ABC Heinz

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten