1. Home
  2. Recepten
  3. Russische keuken
  4. Stok­jes­brood Rus­si­sche sa­la­de

Stok­jes­brood Rus­si­sche sa­la­de

  • Russisch, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-06-2018

Ingrediënten 8 personen


1 vastkokende aardappel
75 g diepvries tuinerwten
100 g schouderham
1 el mayonaise
1 tl Franse mosterd
2 middelgrote eieren
1 Frans stokbrood
3 el traditionele olijfolie
1 teen knoflook


Stok­jes­brood Rus­si­sche sa­la­de
Stok­jes­brood Rus­si­sche sa­la­de

Russische borrelhapjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snijd de aardappel in blokjes van 1/2 cm en kook ze 10 min. in water met zout. Giet af en laat afkoelen.
-Kook de erwten 3 min. Giet af en spoel onder koud water.
-Meng de aardappel, erwten en ham met de mayonaise, mosterd, peper en zout.
-Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in kwarten.
- Snijd 8 schuine sneetjes brood.
-Bestrijk ze aan weerszijden met olie.
-Verhit de grillpan. Gril het brood 4 min. Keer halverwege.
-Halveer de teen knoflook en wrijf de sneetjes ermee in.
-Verdeel de salade over het brood.
-Leg er een kwart ei op en prik vast met een tapasprikker.

Tags

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top