1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Ge­bak­ken kriel­tjes met dip

Ge­bak­ken kriel­tjes met dip

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-06-2018

Ingrediënten 4 personen


3 eetlepels (olijf)olie
1 pak krieltjes (2x 350 g)
1 komkommer
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
1 zakje worteltjes (geschrapt (500 g))
2 zakjes mix voor dipsaus (fantasia en carnaval (a 6 g))
5 eetlepels mayonaise
1 schaaltje achterham (ca. 125 g)



Ge­bak­ken kriel­tjes met dip
Ge­bak­ken kriel­tjes met dip

Krieltjes met dipsausjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-In koekenpan olie verhitten en krieltjes in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar bakken.
-Ondertussen komkommer wassen, in 3 stukken snijden en elk stuk in reepjes snijden.
-Tomaatjes schoonmaken.
-Worteltjes in lengte in vieren snijden.
-Groenten in 4 schaaltjes leggen.
-In 2 schaaltjes mix voor dipsaus doen, allebei mengen met 2 1/2 el mayonaise en 1 el water.
-Grillpan verhitten en hierin plakjes ham om en om even grillen.
-Ham en warme aardappeltjes op 4 grote borden scheppen, groenten en dipsaus ernaast zetten.
-Aan tafel groenten en aardappeltjes dippen.

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top