Rettich carpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-07-1999
  • Rettich carpaccio

    Rettich carpaccio

    Rettich carpaccio

Makkelijk, snel en heel lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 rettich
4 radijsjes
40 gr pecorino romano (Italiaanse schapekaas)
3 eetlepels olijfolie
peper, zout
25 sprietjes bieslook
6 toefjes kruizemunt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Schil de rettich en schaaf hem in dunne plakjes.
- Was de radijsjes en snijd ze in zeer kleine blokjes.
- Snijd de kaas in kleine stukjes.
- Rangschik de plakjes rettich op 6 bordjes, besprenkel ze met olijfolie en
- bestrooi met zout en peper.
- Leg de kaas in het midden op de rettich en strooi er de stukjes radijs over.
- Knip de bieslook erboven fijn en garneer met kruizemunt.
- Zet de bordjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Serveertip

Lekker met warm stokbrood met kruidenboter.

Laatste reacties

dannyp avatar
dannyp 19-04-2000

Kruizemunt!!!! Nergens in het ganse land te vinden!!!. Is er een alterntief? Met vriendelijke groet, Danny Paul Maes

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten