1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hachee
  6. Hachee

Hachee

Door: evelyne13

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 05-07-1999

Ingrediënten 2 personen


2 grote uien, 40 gr. boter, 2 theel. bruine suiker, 400 gr. sukadelapjes, peper, 2 eetl. bloem, zout, 1 dessertlepel rode wijnazijn, 1 laurierblaadje, 1 kruidnagel



Ouderwets lekker recept.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Uien pellen en grof snipperen. Vlees in blokjes van ca. 1 cm snijden en bestrooien met peper. In pan boter verhitten. Ui en suiker ca. 5 min. fruiten. Vleesblokjes bij de uien scheppen en ca. 5 min. lichtbruin bakken. Vlees bestrooien met zout en bloem. Bloem meebakken tot deze lichtbruin is. 3,5 dl. water toevoegen en hachee tot een gladde massa roeren. Laurierblaadje, kruidnagel en azijn toevoegen en vlees ca. 2,5 uur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van evelyne13
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top