Pasta met een romige ragout

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-04-2018

een lekker pastagerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram pasta
zout
peper
1 ui
1 teentje knoflook
500 gram varkensschnitzel
2 eetlepels olie
1 eetlepel bloem
paprikapoeder
200 ml slagroom
1/2 - 1 bouillonblokje
1/2 bosje peterselie

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Snijd de varkensschnitzel in kleine stukjes.
Bak het vlees in porties rondom aan in de hete olie.
Fruit de ui en knoflook mee.
Leg het vlees in de pan en voeg naar smaak zout en peper toe.
Strooi de bloem over het vlees en bak hem kort mee.
Voeg circa 1 eetlepel paprikapoeder toe.
Roer de slagroom, het bouillonblokje en 375 ml water erdoorheen.
Breng het geheel aan de kook en laat het circa 5 minuten doorkoken.
Was de peterselie en hak de blaadjes op een paar na, fijn.
Giet de tagliatelle af en dien hem samen met de ragout op.
Garneer met peterselie.
Serveer er bijvoorbeeld een gemengde salade bij.

Bron

Koken en genieten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten