Snickers op de barbecue

  • Amerikaans, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-04-2018
  • Snickers op de barbecue

    Snickers op de barbecue

    Snickers op de barbecue

Amerikaans toetje dat we op de BBQ bereiden 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
125 gr boter
75 gr chocolade + extra voor afwerking
125 gr suiker
50 gr bloem
2 eieren
30 gr pindakaas
30 gr gecondenseerde melk
2 el ongezouten pindanoten, fijngehakt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Smelt de boter in een steelpannetje op de barbecue.
-Haal van het vuur en voeg vervolgens de chocolade toe en laat deze smelten in de boter.
-Doe het mengsel in een kom, voeg de suiker, de bloem en de eieren toe. Meng tot een glad deeg.
-Giet het deeg in een platte Ovenschaal met daarin een laagje bakpapier.
-Plaats de cake gedurende 30 minuten op de barbecue (op een zacht vuurtje, +- 170 graden).
-Meng de pindakaas met de gecondenseerde melk. Rooster de fijngehakte pindanoten kort op de barbecue.

SERVEREN:

-Snijd de chocoladecake in lange repen en leg deze op een bordje.
-Doe het pindakaasmengsel in een spuitzak en spuit een mooi laagje bovenop de cake.
- Bestrooi met de gegrilde nootjes en werk af met gesmolten chocolade.

Bron

Jeroen De Pauw - njam

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten