Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Tunesische Lablabisoep

Tunesische Lablabisoep

Door: roeltje

  • Afrikaans Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 05-07-1999

Ingrediënten


1 pond kikkererwten, 1dl.olijfolie,een paar teentjes knoflook, 1 eetlepel harissa, 1 etlepel komijnzaadjes, 1 citroen en wat zout.



Ontdek meer:

Voorbereiding

De kikkererwten goed sorteren,wassen en 24 uur laten weken.

Bereidingswijze

In 2 liter water de erwten koken tot ze week genoeg zijn, daarna de harissa,de gemalen knoflook,komijnzaadjes en wat zout toevoegen. Nog een minuut of tien laten doorkoken.

Serveertip

Serveren met een partje citroen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van roeltje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top