1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Tunesische Lablabisoep

Tunesische Lablabisoep

Door: roeltje

  • Afrikaans, Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 05-07-1999

Ingrediënten


1 pond kikkererwten, 1dl.olijfolie,een paar teentjes knoflook, 1 eetlepel harissa, 1 etlepel komijnzaadjes, 1 citroen en wat zout.



Ontdek meer:

Voorbereiding

De kikkererwten goed sorteren,wassen en 24 uur laten weken.

Bereidingswijze

In 2 liter water de erwten koken tot ze week genoeg zijn, daarna de harissa,de gemalen knoflook,komijnzaadjes en wat zout toevoegen. Nog een minuut of tien laten doorkoken.

Serveertip

Serveren met een partje citroen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van roeltje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top