1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Hangover hamburger

Hangover hamburger

Door: marcdepester

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-04-2018

Ingrediënten 4 personen


450 gr rundsgehakt
2 teentje knoflook
1 kleine ui
1 chilipeper
2 lente-ui
1 ei
1 th lepel ketchup
1 th lepel mosterd
olijfolie
peper
zout


Hangover hamburger
Hangover hamburger

Pittige burger die lekker smaakt .

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Pel de teentjes knoflook en de ui met een aardappelmesje en snijd ze fijn.
-Was het chilipepertje, snijd het doormidden, snijd de zaadlijsten eruit en snijd ze fijn.
-Was de lente-uitjes en dep ze droog. Snijd ze fijn.
-Doe het gehakt in een kom. Breek het ei in een kopje en doe het bij het gehakt. Doe ook de knoflook, de ui, het chilipepertje en de lente-uitjes bij het gehakt. Doe ten slotte de ketchup en de mosterd bij het gehakt. Meng het grondig met je handen.
-Verdeel het gehakt in vier porties en vorm er vier hamburgers mee. Neem een grote pan en doe er enkele eetlepels olijfolie in.
-Zet de pan op een matig vuur en bak de hamburgers ongeveer 5 tot 6 minuten aan elke kant. Snijd er eerst even in om te zien of de hamburgers goed gebakken zijn.

Tags

Bron

Vtm



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top