1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Flan van krab

Flan van krab

Door: marcdepester

  • Frans, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-04-2018

Ingrediënten 4 personen


300 gr krabvlees uit blik (uitgelekt)
1 dl volle room
1 dl volle melk
2 eieren
3 eigelen
zout
peper
1 snuifje currypoeder
1 snuifje paprikapoeder
2 el gehakte peterselie
1 teentje look (gehakt)


Flan van krab
Flan van krab

Lekker voorgerect dat helemaal niet moeilij is om te bereiden 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Doe de eieren en eigelen in een kom en kruid met peper, zout, curry en paprikapoeder.
-Giet de melk en room erbij en roer even.
-Voeg de krab toe en meng alles.
-Voeg de gehakte look en peterselie toe.

-Beboter individuele flan-potjes en giet het mengsel erin.
-Zet de potjes in een ovenschaal met water (au bain-marie).
-Bak in een oven van 160°C, gedurende 35 minuten.
TIP: Leg een opgevouwen strookje zilverpapier in de flanpotjes om de flan er makkelijk uit te krijgen na het bakken.

Tags

Bron

VTM - Piet Huysentruyt



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top