Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gerookte zalmbonbon

Gerookte zalmbonbon

Door: pejejaru

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-04-2018

Ingrediënten 4 personen


25 gram bieslook gesnipperd
1/2 friszoete appel ( b.v elstar)
150 gram rauwkostmix radijs
2 eetlepels griekse yoghurt
2 eetlepels mayonaise
200 gram gerookte zalm
40 gram rucola
1 eetlepel olijfolie frisse citroen .


Verder heb je nodig


Vershoudfolie
4 kopjes of kommetjes


Lekker en ziet er goed uit.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de bieslook fijn en houd 1/4 achter
Rasp de appel.
Meng de bieslook , appel , rauwkost , yoghurt en mayonaise door elkaar en breng op smaak met peper en e.v.tzout.

Leg een stuk Vershoudfolie in elk kopje.
Verdeel de plakjes zalm over de kopjes .
Zorg ervoor dat de onderkant en zijkanten goed bedekt z9jn .
Verdeel de rauwkost erover.
Vouw de randen over de vulling zodat d4 vulling bedekt is.
Vouw de folie erover en draai als een toffee strak dicht.
Bewaar tot serveren in koelkast.

Opmaak bord:
Leg een beetje rucola erop.
Besprenkel met wat olie.
Leg de zalmbonbons erop en garneer met d rest van de bieslook.

Tags

Bron

Kookboek



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pejejaru
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top