1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Italiaanse keuken
  5. Kalkoen
  6. Roggebroodje met kalkoen en brie

Roggebroodje met kalkoen en brie

Door: inlihaka

  • Italiaans, Amuse
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-04-2018

Ingrediënten 12 personen


300 gram brie
120 gram gerookte kalkoenfilet
24 ronde of vierkante roggesnacks
80 gram cranberrysaus met hele cranberry
1 eetlepel grofgehakt vers bieslook


Amuse
Amuse

Amuse 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kaas in kleine, dunne plakjes.
Verdeel de kaas en de kalkoen in gelijke mate over de roggesnacks.
Leg daarop een likje cranberrysaus en wat bieslook.
Serveer het hapje op kamertemperatuur

Tags

Bron

Borrelhapjes



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inlihaka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top