1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Spaanse keuken
  5. Artisjokhart met geitenkaas

Artisjokhart met geitenkaas

Door: inlihaka

  • Spaans, Amuse
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-04-2018

Ingrediënten 4 personen


1 blik artisjokharten (met circa 5 harten),
plak geitenkaas met een korst, (bijv. bettine camembert, of bettine ovenkaas) ,
5-6 zongedroogde tomaatjes, uitgelekt,
2 el Provençaalse kruiden,
peper,
eventueel 200 g mesclun of een mix van jonge slablaadjes,
eventueel olijfolie.


Artisjokhart met geitenkaas
Artisjokhart met geitenkaas

Amuse van Lida

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de artisjokharten overlangs door. Zo krijg je twee artisjok €rondjes' die als toastje zullen dienen.
Hak de zongedroogde tomaatjes fijn, en verdeel over de toastjes
Snijd plakjes uit de geitenkaas en druk deze zachtjes op de zongedroogde tomaatjes.
Bestrooi met de Provençaalse kruiden en wat vers gemalen peper.

Tags

Bron

Betty's kitchen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inlihaka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top