Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Spaanse keuken
  5. Gevulde Olijven met Zure Ansjovis

Gevulde Olijven met Zure Ansjovis

Door: inlihaka

  • Spaans Amuse
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-04-2018

Ingrediënten 4 personen



1 reepje Ansjovis in het Zuur
(Anchoas en Escabeche, Boquerones en Vinagre);
1 Groene Olijf, gevuld met rode Paprika;
1 Cocktailprikkers of Tandenstokers
beetje Olijfolie Extra Virgen


Amuse van Lida

Allerlei amuses van Lida

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De bereiding van deze pinchos van ansjovis in het zuur met gevulde groene olijven is echt heel makkelijk

Zet liefst alle ingredienten en borden die u gaat gebruiken van tevoren een uurtje in de koelkast zodat alles lekker koud is voordat u aan de slag gaat
Controleer of elk stukje ansjovis filet goed schoon is en verwijder eventueel het staartje
Neem een gevulde olijf met de vulling naar boven, wikkel daar een reepje Ansjovis met de rug omhoog omheen, en steek er een cocktail prikkertje door om het geheel bij elkaar te houden
Plaats de pinchos op een koud bord
Als je de pinchos klaar hebt en ze liggen allemaal netjes gerangschikt op het bord, sprenkel er dan nog wat Extra Virgen olijfolie overheen voor extra smaak!

Tags

Serveertip

Deze tapas met ansjovis kunnen best een paar uur of zo in de koelkast bewaard worden, maar het beste is natuurlijk om ze meteen te serveren!

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inlihaka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top