Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Scones met Parmezaanse kaas en salie

Scones met Parmezaanse kaas en salie

Door: Marlotbakttaart

  • Wereld
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-03-2018

Ingrediënten 20 personen


390 gr bloem
Zakje bakpoeder
Snufje zout
125 gr boter op kamertemperatuur
275 ml melk
2 eieren
150 gr Parmezaanse kaas
Salie


Verder heb je nodig


Mixer


Ik ben dol op scones. Als ik in Engeland ben, moet ik scones eten, het liefst iedere dag nog met jam en clotted cream. Vandaag maakte ik zelf een hartige variant op deze favoriet!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220 graden
2. Meng de bloem, bakpoeder, zout en boter met een Keukenmachine of met je handen
3. Meng de eieren met de melk
4. Voeg het eimengsel in delen toe terwijl je het bloemmengsel om blijft scheppen. Ga hiermee door tot het helemaal met elkaar vermengt is
5. Voeg de Parmezaanse kaas en salie toe en schep het goed door elkaar
6. Maak er 20 bolletjes van en bak deze in 13 minuten gaar

Tags, , , ,



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Marlotbakttaart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Trots zijn we op de nominatie voor de `Website van het jaar 2018`. Help ons winnen, onder de stemmers worden 5 kookboekenpakket t.w.v. € 100,-- verloot.… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top