Scones met Parmezaanse kaas en salie

  • Wereld, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-03-2018
  • Scones met Parmezaanse kaas en salie

    Scones met Parmezaanse kaas en salie

    Scones met Parmezaanse kaas en salie

Ik ben dol op scones. Als ik in Engeland ben, moet ik scones eten, het liefst iedere dag nog met jam en clotted cream. Vandaag maakte ik zelf een hartige variant op deze favoriet!

Deel dit recept

Ingrediënten 20 personen
390 gr bloem
Zakje bakpoeder
Snufje zout
125 gr boter op kamertemperatuur
275 ml melk
2 eieren
150 gr Parmezaanse kaas
Salie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mixer

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220 graden
2. Meng de bloem, bakpoeder, zout en boter met een keukenmachine of met je handen
3. Meng de eieren met de melk
4. Voeg het eimengsel in delen toe terwijl je het bloemmengsel om blijft scheppen. Ga hiermee door tot het helemaal met elkaar vermengt is
5. Voeg de Parmezaanse kaas en salie toe en schep het goed door elkaar
6. Maak er 20 bolletjes van en bak deze in 13 minuten gaar

Laatste reacties

hans3333 avatar
hans3333 07-11-2018

20 personen ? Yeh right

oncookingterms avatar
oncookingterms 01-04-2018

ben gek op scones en deze lijken mij heerlijk.dank je wel

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten