1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Nacho cheese

Nacho cheese

Door: CampChef

  • Wereld, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-03-2018

Ingrediënten 6 personen


2 zakken tortilla chips
100 gr cheddar kaas
100 gr mozzarella
1 potje kidneybonen
1 potje zwarte olijven
1 bakje crème fraiche
1 groene peper (jalapeno) of rode peper
1 pakje frito
1 theelepel knoflookpoeder
olijfolie
peper & zout


Nacho cheese
Nacho cheese

Iedereen kent het wel, nacho cheese! Dit is echt de lekkerste variant en kan het beste gemaakt worden in een Camp Chef Dutch Oven.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Zet de Dutch oven op halfhoog vuur en doe een laag olijfolie in de pan. Als de pan warm is voeg je een kwart van de frito toe en een klein beetje knoflookpoeder, zet het vuur nu laag. 2.Mix het restant van d knoflookpoeder door de frito.
3.We gaan nu 3 lagen maken. Begin met 1/3 van de chips, 1/3 van de kidneybonen en olijven, 1/3 van de pepers, 1/3 van de fritomix en 1/3 van de kazen. Herhaal dit nog twee keer.
4.Laat het geheel ongeveer 10 min. warm worden zodat alle kaas mooi gesmolten is.
5.Voeg de crème fraiche toe en je hebt nu heerlijk warme nacho's met gesmolten kaas en saus.

Tags, , , , , , ,



Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top