1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Roer­bak­sa­la­de met sa­té­bur­ger

Roer­bak­sa­la­de met sa­té­bur­ger

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-03-2018

Ingrediënten 4 personen


300 g rijst
2 tenen knoflook
1 zak pinda satésaus (380 g)
4 el oosterse wokolie
2 schaaltjes vegetarische hamburgers (a 150 g)
1 zak Chinese roerbakmix (400 g)
1 zak spinazie (300 g)
2 el Japanse sojasaus (150 ml)
15 g alfalfa (pakje a 40 g)



Roer­bak­sa­la­de met sa­té­bur­ger
Roer­bak­sa­la­de met sa­té­bur­ger

Snel klaar en super lekker 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.
-Knoflook pellen en fijnsnijden.
-Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking.
-2 el olie in koekenpan verhitten en de burgers in 4-5 min. om en om bakken en warm houden.

-Rest olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en 2-3 min. roerbakken. -Spinazie in grote kom doen.
-Warme roerbakmix en sojasaus erdoor scheppen tot spinazie iets is geslonken.
-Roerbaksalade over 4 borden verdelen, hamburgers erop leggen en op elk bord lepel saus schenken.
-Garneren met pluk alfalfa.
-Rest van saus en rijst erbij geven.

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top