Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Beef­bur­ger &; to­ma­ten-mais­sa­la­de

Beef­bur­ger &; to­ma­ten-mais­sa­la­de

Door: marcdepester

  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-03-2018

Ingrediënten 4 personen


4 grote kruimige aardappelen (schoongeboend)
2 el traditionele olijfolie
500 g rundergehakt
4 tomaten
300 g mais in blik
2 el barbecuesaus
dragon naar eigen smaak
1 ui fijn gesneden



Argentijnse beefburger 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Prik met een vork rondom gaatjes in de aardappelen en leg ze in de schaal. Pof ze in de magnetron op 800 watt in ca. 12 min. gaar. Keer halverwege.
-verdeel het rundsgehakt in 4 en maak 4 burgers
-Verhit de olie in een Koekenpan. Bestrooi de burgers met peper en zout en bak in 8 min. gaar. Keer regelmatig.

- Halveer de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in blokjes.
-Laat de maiskorrels uitlekken. Meng de tomaten in een grote kom met de mais, de ui, de dragon en de barbecuesaus. Breng op smaak met peper en zout. Leg de steaks en de aardappelen op 4 borden. Serveer met de salade.

Tags

Bron

AH



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top